Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

This fall counts in us all!

Du är så fin
jag tycker så
mycket om Dig!

En del säger att Du
kommer då alltid för tidigt.
Du, då jag hör det önskar jag att
de bara hade tigit! För när Du landar
och sprider ut Din färggranna kostym
som en palett över hela byn, så den syns
högt över skyn, då vet jag att de fort ändrar
sin syn! För utan Dig skulle dagarna bara vara
grå men Du med Din pensel ger oss färger i rött
brandgult och starkt lila. Du Kära Höst Du vet vad
vi behöver, en färgglad sträcka tills adventsljusen
tänds i december månad. Så Du bli inte förvånad
alls om Du får höra glada röster av dessa som
vänt Dig ryggen, när de ser Dina granna
färgbyggen, som fälls ut för oss var dag
i parker och i skogar och de syns långt
bort över alla berg och dalar, ja Du
så underbart gott Dina färger
till oss sprakar och talar.

Du är så fin jag tycker så mycket
om Dig. Du talar med samma färgglada röst
till oss alla så välkommen Kära Höst med glädje
jag trycker Dig till mitt bröst!








Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-06 00:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbara toner av vackra färger som berör!
2012-09-11

  Olof Lagerhorn VIP
Ewa, för dessa skimrande, klara och vackra vägmärken som leder oss till ljus, advent och jul, inhöstar du en fullpoängare.
2012-09-06

  Ljusletaren
Så underbara ord du har skrivit om hösten.
Det är en årstid som jag också fängslas av och njuter av att få se.
Tack/ kram
2012-09-06

  Alva Johnsson VIP
Så vackert Du besjunger hösten! Skön text!
2012-09-06

  Tarantaran
Vilken vacker lovsång;

jag har aldrig hört
någonting lika
vackert!!

åhh! Jag blev också
förälskad!!
Tack Ewa;)
2012-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt