Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svartsjuka


Tyst och stilla skrider hon in
tar in stämningen i allas sinn
ingen kan se henne
alla vet att hon finns

det går en rysning genom själen
berusningen har släppt
kylan har fått fäste
tilliten har blivit täppt

hon kommer närmre
snuddar vid en var
ger först en smekning
tar sen allt som finns kvar

svart som natten
kall och hal
ger hon människor fruktansvärda kval

vem hon är...det vet alla

ingen vill leva nära eller känna smärtan
ändå står hon där
på väg in i mångas hjärtan

Skogsfen





Fri vers av Skogsfen.
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-06 09:43



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Huu...så sant...
2012-09-08

  Ljusletaren
Jag säger bara ... wow ... så vackert du fick till det om denna svartsjuka!

/kram
2012-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.