Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De snart döda

Vaknade igår när rummet var svart
blev bestulen på min blick och mina tankar
Tittade ner på min kropp och alla valkar
som fanns trots att det gjorde ont att sitta rakt


Gick upp ur sängen när det var natt
efter timmar av orden ältande
Såg mig själv i spegeln och kämpade
med att inte gråta åt att allt hon sagt var sant


Senare i soffan, jag försökte se att läsa texten
medan misshandeln pågick i min hjärna
allt överröstades
av ord om hur alla delar av mig växer när jag äter
och att mina förebilder nu ska vara de snart döda





Fri vers av Leoneija
Läst 342 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-06 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leoneija