Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden har mitt barnbarn Anna, 20 år målat i olja. Se mer av hennes bilder under Utställningar på min sida.


Där den ömmaste kärleken växer II

 

Där den ömmaste kärleken växer

ryms friheten

där kan vi se

förstå och mötas

beröras och ge

 

Allt vad drömmarna sade

Allt vad hjärtats längtan kunnat ana

- kunde be

 

Där den ömmaste kärleken växer

porlar bäckarna

där doftar rosorna

där öppnar liljorna sina sköten

 

Där den ömmaste kärleken växer

bor Ljuset

där ruvar Sanningen

där föds Friden

 




Fri vers (Fri form) av Siggesdotter
Läst 548 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-06 18:35



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Absolut sanna ord/kram
2012-09-11

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket vackert...
2012-09-08

  walborg
Kristallklart allting - bilden passar bra till
2012-09-06

  Hanna Mari Wallin
väldigt vackert skrivet...
2012-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter