Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett varmt tack

Tack alla Ni som mina
dikter läst
av glädje det pyser
uti min själ
kanske har jag diktat
något bra

Men lättat mitt hjärta! Det har jag....

Arlöv
Erna Frank




Fri vers av erna frank
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-06 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erna frank
erna frank

Mina favoriter
Bikt
Vindpust