Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lyssnar på vad du har att säga


Vad du har att berätta

Så jag spetsar mina öron riktigt noga

Vill veta mera

Vill veta mera och lära känna dig, då du har gjort

intryck på mig

För det som du säger låter riktigt vettigt

och förståndigt

Helt okej

Så kanske du har något att tillföra

Någonting som jag inte hade en aning om eller ens

har varit med om förut

Och alltid lär man sig något nytt, bara genom att lyssna

Så jag vill inte att du ska sluta att prata så att din

underbara historia

bara får sig ett snöpligt litet slut

Men inser ändå ganska så snabbt att du är inget

dumhuvud du

En vaken tjej

Så du tycks inte bara vara vacker

utan även riktigt kul

Kul tycker jag, och lyssnar vidare på vad du har

att säga och berätta om ditt liv

För det här var ju mycket intressant att få höra

och följa med

när du nu bara tar med en på en liten tur och retur...

Ken Cassel
6/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 375 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-06 23:34



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skaldat Ken
2012-09-07

  Harriette
Gillar också...mycket
2012-09-07

  Lynx63 VIP
Å du denna va bra, gillar och gillar mycket.
Bokmärker...
Kram
2012-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel