Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nåväl här kommer min "Epostel nr 48" (ja jag vet att det står epostel men nån epistel är det ju inte så jag fick hitta på nåt nytt) Sjunges till melodin Epistel 48 av C.M Bellman


Epostel nr 48

Med en mejsel på en pall
Tror att nån försöker
Laga lyset i vår hall
Chefen står och röker
Sur han tvinnar kablarna
Ingen ström till lamprorna
Av sånt där som ni förstår
Blir man sällan kåter

Roger fyller en maskin
tvätten skitig upp till brädden
går sen hem till lutan sin
kaffet späds med grädden
Tvättmaskiner går i sta
Brummar glatt och är snart klar
Kör igenom sitt program
Sedan skall tvätten bara torka

I ett hus två trappor upp
medans solen lyser
sitter jag inunder tupp
utan särk och fryser
väntar på min blöta tvätt
ömkligaste man har sett
När jag snart till tvätten gå
skyler jag mig med en påse




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Roger VIP
Läst 529 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-07 05:38



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Jag gillar denna.
2012-09-17

  Tobias Hedlund
Musik ex.
http://www.youtube.com/watch?v=FlFp4FJMIaU

:)

2012-09-13

  Anna*
Härligt att omvandla en epistel till en epostel av vardagsliv idag =0) Flyter på fint!
2012-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP