Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hej!:D


LÄSVÄRT OCH INSIKTSFULLT!

Varför läser inga mina texter längre?

Har ni helt förlorat intresset för mig?

Vad gjorde jag för fel?

Jag gjorde ju ändå så gott jag kunde!

Jag uppammade hela min litterära begåvning

Jag snöt ut mig stordåd efter stordåd

Jag vräkte ur mig genialitet


Är detta tacken?

Ynka två läsningar på en vecka?

Jag antar att ingen kommer kunna greppa min storhet förrän jag vilar i min grav


Allting är lidande




Bunden vers (Hexameter) av kulturtant91
Läst 430 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-07 08:51



Bookmark and Share


  Klara Ord VIP
Känslor att identifiera sig med....
2014-08-04

    ej medlem längre
Ingen har någonsin blotta sitt geni som du gjort.
2012-09-08

  Arja Söderfeldt
Jag tycker mig höra självdistans och humor mellan raderna. :-)
2012-09-07

  kråkan VIP
..aj da..stackars du:) men nu har jag iallafall läst detta..hoppas det hjälper en aning..
2012-09-07
  > Nästa text
< Föregående

kulturtant91