Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnglans i natten

Sommarens minne ligger kvar som doftspår
Men i almanackan så är hösten här. En sen kväll ute luktar det av höst och endast stjärnorna lyser upp den mörka kvällen.

Jag promenerar i min ensamhet, med mina tankar och grubblerier.
Försöker finna början på nystanet så jag kan enklare reda ut allt.

Löven på träden börjar skimra i gult, orange och guld. Snart dalar de mor marken och endast skeletten är kvar av träden.

De kyliga nätterna kommer snart för att stanna och i ett nafs av tid så dalar snön mot den mörka asfalten. En asfalt som nu är våt av regn.

Jag vänder om, styr mina steg hemåt. Hem till min varma lägenhet, mitt varma té och en varm famn som tar emot när jag öppnar dörren.




Fri vers av MissManic
Läst 438 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-07 09:32



Bookmark and Share


  mare VIP
Fina höst tankar...låter varmt..
2012-09-07
  > Nästa text
< Föregående

MissManic
MissManic