Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

7 /9 - otroliga molnformationer


molngubbarnas
bågnande segel
drar båtarna över himlavalvets blå

ömsom strålande vita
ömsom hotande mörka

solen bestämmer
jorden bekräftar




Fri vers av vera gade VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-07 14:03

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det eviga växelspelet ...
2012-09-08

  Gunnel Eriksson VIP
Tycker om denna dikt.
Påminner om vår litenhet i den
oändliga rymden.
2012-09-08
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP