Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hatar hösten, trots att jag är ett höstbarn ...


AVSKY!

 

 

 

Hösten

ÄR

DÖDENS tid

blad faller till mark

för att bli till mull,

Många väljer att lämna in, med  livet i det förflutna

fortsätta sin resa i den utan

tid

...

på hösten,

då när löven faller

och depresionen eskalerar,

 

 vill absolut  dö !




Fri vers av NågonAnnans
Läst 497 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-07 22:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så så djup och stark i stunden
2012-09-11

  S.A.I. Steve Lando VIP
då gäller det att leva upp den
2012-09-10

  Hawk
Var sak har sin tid...och var tid har sin charm...
2012-09-08

    ej medlem längre
Svarta osminkade ord som rör om i tankar och känslor att läsa. Starkt skrivet som alltid av dig.
2012-09-07
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans