Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tömt och tveksamt

Jag har strosat
längs en halsfluss
full av arg utfyllnad
och felrunna tårar

Ner och upp längs svällda berget
av var och gulnande magma

Jag har tänkt sätta mig på de kända prickarna
men de har veknat redan innan

Jag kallade mig modig en gång
Nu har jag inte ens tagit vägen förbi

Det kallar jag tömt




Fri vers av vissla
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-07 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vissla
vissla