Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

superfission




okrossbart, odelbart
är hoppet

i jagets pandoraask
samlas orden

ord om värme, om längtan
om kärlek

en livets superfusion

starka krafter spränger
vill öppna askens lock
vill släppa ut
vill släppa in

inte ens en superfission
kan utplåna
hoppet


EW




Fri vers av ew
Läst 196 gånger
Publicerad 2012-09-08 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ew