Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blottad

en brännande känsla under min läpp
skaver
håller andan
blundar

knappar som lossnar
idéer som flödar
dödar

blottar
ett ungt bröst
med pickande fågelhjärta
i 180

synliggör
naken hud
varm hud
len hud

öppnar upp min själ
min skavda själ
som är din att beskåda
och förgöra




Fri vers (Fri form) av vindurinn
Läst 422 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-09-09 11:45



Bookmark and Share


    Underfrusensol
Vackert, annorlunda och sorgligt!
2012-09-16
  > Nästa text
< Föregående

vindurinn