Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min lilla hyllning till en underbar själ, Regina Lund. Tack för all inspiration, genom din musik och så mycket annat.


Utan en tanke på dig

 

*

du sjöng orden
den underbara sången
som höll mig kvar
en stund på jorden

*

lät mig förstå
allt det glömda
jag inte trodde
gick att nå

*

ord som läker såren
de djupaste av dem alla
när inget annat kunde
väcka den första tåren

*

i det sköra
såg jag det vackraste
det drömda
jag aldrig fick röra

*

du räddade mig
höll mig ovan ytan
och gjorde det
utan en tanke på dig

*

 




Fri vers av Freeman
Läst 518 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-09 03:06



Bookmark and Share


  Anna*
Musik når in där inget annat kan och räddar - en stor upplevelse liksom stor tacksamhet =0)
2012-09-11

  Blåbäret
fint hyllat till en räddare som verkat
utan medveten riktning, och ändå träffat rätt
2012-09-11

  Eva Langrath VIP
Fint skrivet om den viktiga tröst som musiken och orden kan ge oss när vi bäst behöver det.
2012-09-09

    ej medlem längre

Mycket vackra rader som berör .. mycket ...
2012-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman