Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om när drömmar uppfylls


Allt jag någonsin strävat efter (ändrad design)

 

 

                                      Jag  står  i  min  vildaste  fantasi

 

 

                                                          tittar runt

 

 

                                                      med stora ögon

 

 

                                                     Vittuppspärrade

 

 

                                 smått förskräckt är bara förnamnet

 

 

                                                    Hur gick det till?

 

 

                                              Är det verkligen sant?

 

 

                                  Kan     det      här     verkligen      vara

 

 

                                                         Mitt Liv!

 

 

                                                            det

 

                                  som jag har strävat efter att uppnå,

 

     

                                                              allt

 

   

                                           jag någonsin önskat mig,

 

 

                                                        och lite till

 

                                                                  !

 




Fri vers av Sommarnattsljus
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-09 11:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt när ens drömmar uppfylls..känner glädje
2012-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Sommarnattsljus
Sommarnattsljus