Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
so tell me mr hedgehog was the drunken stupor worth all those rotten apples?


american history x (och mordet på mänskligheten)

nictotinedoll säger att jag nog nått ett högre
medvetandeplan
när alla kanter flyter ihop och jag står utanför livet fast jag

tror att jag precis dog

för jag tog dannys kula mitt i pannbenet
munnen mot trottoaren när drömmen om det som en gång var mänskligt
knäckte käken och
bröt hoppet i sjuttioelva blodiga bitar

people look at me and see my brother

vinglandes under the streetlights en lördagkväll
för sent

okay i believe in death destruction chaos filth and greed

en taggig boll av självförsvar i famnen jag
mumlar försiktigt och skär rått kött i bitar i ett desperat försök

att rädda det som räddas kan

who do you hate danny?

ramlar i trappor och gråter i hysteri
mitt bland gatorna i staden täckt av svart zombieblod

contagious forever alone

man i don't fuckin' know




Fri vers av infantsgame
Läst 343 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-09 11:41



Bookmark and Share


    tehdog
tänder något extremt på din poesi.
2012-09-09

    maria gustafsson
svinbra.
2012-09-09
  > Nästa text
< Föregående

infantsgame
infantsgame