Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
livets framfart


som rinnande vatten


Mina dagar har blivit fyllda av ångest och oro.
Att livet skulle gå snabbare än rinnande vatten,
det är svårt och tro.

Jag tänker mycket på tiden som är över,
det är en känsla som mig bedöver.

Visst hoppas jag på många fina år,
men tiden bara går och ej stilla står.


Anki




Fri vers av ann-christin lindhe
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-09 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ann-christin lindhe