Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om alla utsatta barn


Hjärtat gråter


Kan inte förstå, att värlen är så rå.
Alla dessa små barn som far illa,
som svälter, som fryser om natten

Tänk om jag ägde ett slott,
då skulle jag bjuda flott.

Ta hand om alla som behövde,
skänka dem värme och kärlek.

Kanske en dag någon gång,
mina drömmar blir sanna.

Då skulle jag bjda på livets kanna.

Anki




Fri vers av ann-christin lindhe
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-09 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ann-christin lindhe