Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slow motion

med en blick så trevande
velande
fullkomligt inspekterande

exploaterad
konsumerad

när deras utsträckta händer når ända in i din innersta cell

och du bara låter dem

med deras långa fingrar
innan tankar erinrar
du vet det här
har
hänt
förut

men innan du inser det
skramlande
famlande
tafatt ramlande

och du som en gång sa
att ordning föds ur kaos
kunde ändå inte vara lugn när paniken bryter ut

du lyser klarare än Sirius sa de.

klarare än den högsta magnitud
och ditt hjärta slår i ultrarapid
som om det

nästan

stannat.




Fri vers (Fri form) av vindurinn
Läst 308 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-09 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vindurinn