Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En repris


Porr Porr Porr Porr

 

Jag vill ha sensuellt i massor..

 

Skriva om slask och  drivsnö?

om dimmor och tö?

väder vad är de,

jag vill ha kroppar me

 

Jag vill läsa om tränga in

inte om halsduken din

jag vill veta allt om lust

fan jag vill ha känslan av dina bröst

 

Jag vill inget veta om att någon varit sjuk

jag vill veta hur du tog imot en kuk

hur du smekte hennes bröst

vafan..alla har ju varit med om en vacker  höst

 

Vatten porlar så friskt och klart

dimmor över nejden

men va fan jag  vill veta

om sex och om er mitt i  kärleksfejden

 

 

Vill inte mer läsa om solnedgång

om blommor eller om hur  rosor  luktar i fång

berätta istället hur livet är

när du knullar den du har där

 

 




Fri vers av Gryft
Läst 559 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-10 15:38



Bookmark and Share


  smultronbergen VIP

Det vill jag med, men de
som har dåliga och bra knull
kan behöva drömma invid
stockar och vattenhål, tills
vätska och blodets rus spikar
in människan i sitt eget hörn,

Sex finns i en spröd kvist om
man lägger örat intill kan den
ljuda, om det olevda, torrhetens
fnöske,
2012-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft