Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan det...

Jag säger åt mig själv att sluta hoppas,

men sen så inser jag att utan hoppet, 

så finns det inget kvar utav mig. 




Fri vers av Konstanzia
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-10 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Konstanzia
Konstanzia