Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hyr in en deckare från "span"...

Jag känner mig alltid så sval och skön
även om dagen är het, så är jag det
sen jag valde är det så
att även om jag i en öken lär gå
så svettas jag aldrig ändå
jag har ordnat mitt svala liv perfekt
utan att ens bli betäckt
så har jag det så svalt och käckt
men jag fattar ej
att inte andra ordnar det likadant för sig
skaffar sig en så´n lakej som jag har gjort
som kan följa dem överallt från ort till ort
från port till port
hyr in detektiv som med sitt liv i pant
skuggar folk galant...













Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 191 gånger
Publicerad 2012-09-10 18:39



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så grannt och sannt..vackert
2012-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt