Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är inne i en musiklalisk osäker period, dessa former av mer agressiva texter kanske speglar mig själv under denna period. E Wretling 9 Februari


Fuck Off ( Jag vill ändå inte ha dig )


Din tid tryckt i mitt liv/Kostar hundraspänn per sil
Likt en ambulans med kuvös
Du kom hit för en chock
Välkommen till lögnernas idyll
Ett annat namn över kluddrat ditt
Dina fingrar klibbar sig på min hud
Fuck Off ( jag vill ändå inte ha dig )
Fuck Off ( jag vill ändå inte ha dig )

Dina leenden smakar plast i mitt liv
Le inte åt din tid som snart är min
Säljer dig mot sprit/
Vem var du?
En illusion/Du fick din tid
Försvinn ur mitt liv
Du kommer i alla fall inte att bli den
Som gömmer sig bakom min tid
Fuck Off ( jag vill ändå inte ha dig )
Fuck Off ( jag vill ändå inte ha dig )

Knulla mig/men betala först
Ett paket marlboro/Du rör inte mig
En deal du får 20 sekunder av mitt liv
Glöm mitt nummer/du får boka en ny tid
En bit av mig/det är var du kan skryta om igen
Ring mig på onsdag, men
Fuck Off ( jag vill ändå inte ha dig )
Fuck Off ( jag vill ändå inte ha dig )




Fri vers av Wretling
Läst 1084 gånger
Publicerad 2006-02-09 20:01



Bookmark and Share


  Propella
Jag håller fast vid vad jag har sagt innan; jocke berg kan slänga sig i väggen.
2006-02-16

  Maya
Jag ser en rappare framföra texten.....tanken kanske var så från början? Bra skrivet! /M
2006-02-10

  DanSan
Grymt, hårt, svart och bra!!!
Mera av detta, som bär en likt döden... dit vi alla ska en dag!!!
MVH Dan . . . hälsa grannen (hehehe)!
2006-02-09

  Lilla trollet
Jag gilla denna ganska mycket.. Du har ditt mål, du berör mig med dina texter ;)
2006-02-09

  Last Word Spoken
wow coolt!

Fuck Off (Jag vill ändå inte ha dig)

Gillar den här skarpt!!!!!!!

Ett paket marlboro...röksugen..:)
2006-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Wretling
Wretling