Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tolka ej.


Det som glittrar

Det som låter är våra tankar som
klöser mot varandra
Det handlar om hur länge vi ska vänta in
slutet
Jag orkar inte höra
hennes viskningar längre
"Snart, snart kommer det. Snart är det här,
älskling"
Jag förvarar min gråt i halsen
när jag ger bort det jag trodde ville vara
mitt
för evigt
Vi trycker oss och
Jag trycker mig mot
din mjukvarma kropp innan explosionen för oss
isär
Isär från det vackraste jag sett
varit med om

Isär från det mest glittrande jag någonsin kommer att uppleva




Prosa av Vimmel
Läst 420 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-09-10 22:11



Bookmark and Share


  Federico Romano
Att inte tolka är svårt, men man upplever igen..
2014-03-22

  Elinsomalltid
Åh! Wow.. så passionerat! Du är underbar! Så underbart stark och sorglig text..
2013-01-28

    ej medlem längre
Så fullt av vemod i dina ord. Du skriver så det känns. Gillar. Mycket.
2012-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Vimmel