Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och ändå tillfredsställelse

på repeat
en dag som känns igen
på repeat
jag är jag som jag var
det vinklas, vrids, vevas igen
och jag ska vakna, äta, våndas
ta bilen istället för cykeln
lida
för mitt dåliga samvete
ett tungt skrammel om foten
en vristlänk 24 karat död
veva upp mackan igen
plocka av den
lägg på en ny

och ändå tillfredsställelse




Fri vers av Mästaren och Margarinet
Läst 405 gånger
Publicerad 2012-09-11 10:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mästaren och Margarinet
Mästaren och Margarinet