Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att få känna


Doften

Det fanns inget han inte hade sagt,
Han inte hade gjort

Inget mer han skulle kunna göra
För få hennes doft nära sig

Att få vakna med hennes
Doft en sista gång

När han lyssnade
När han tolkade

Misstolkningen var fasan
Doften som fick han på fall

Han stog kvar i vinden som
Blåste förde bort det som återstod

Stegen han tog var ovana
Steg han ej hade tagit förut

Själen var öppen för förlust
Krigarens själ var beredd på kamp

Han såg sin älskade i ett rus av saknad
Ingen vind skulle få se hans fall

Det blev hans dikt
Den oskrivna




Prosa av Federico Romano
Läst 770 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2012-09-11 14:47



Bookmark and Share


  aol
Så smärtsamt vemodsvackert klingar orden
2015-07-07

  DominiQueen
åååå smärta, saknad och vemod
min romantiska själ, älskar den
2015-07-06

  Helena C.W.
Oj, oj, oj, jag drogs nästan baklänges av denna charmiga dikt! Bravo!
2013-06-30

  Lollitta VIP
Själen var öppen för förlust



Strålande !!!!
2013-04-08

  agneta pichler
sorgsen dikt


Stor applåd
2013-01-23

  Elinsomalltid
Gaaaaahh!! Vad bra text! :D
2012-11-23

  bms
Så fint du skriver. Tycker om dina texter.
2012-11-18

    ej medlem längre
Snyggt !!!
2012-11-11

    ej medlem längre
Vacker dikt
2012-11-04

  Maj-Lis VIP
Mycke vackert
2012-10-23

    ej medlem längre
... I ett rus av saknad...
2012-10-13

    ej medlem längre
Åh, fint.
2012-10-06

    ej medlem längre
ja, vackert
2012-10-04

  paulineviklund
Väldigt vackert
2012-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano