Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till minne av en vän


Du finns!

När saknaden bedövar mej
Vet jag
Du finns

Där foten lämnar spår i det daggvåta gräset

I solens strålar som värmer min kropp

I höstlövens färger som glöder i kvällens sken

I vinden som rufsar mitt hår och smeker min kind

Jag vet
Du Finns!




Fri vers av Gunilla Wahlsten
Läst 357 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-09-11 17:00



Bookmark and Share


    Emelie Tidholm
Vackert!
2012-10-01

    ej medlem längre
Av yttre reflektioner ges tröst ...

Vackert om saknaden efter någon ...
2012-09-17

  ULJO
Fin minnestext
2012-09-16

    ej medlem längre
Så länge någon minns är ingen försvunnen. Klart hen finns! <3
2012-09-16

    ej medlem längre
bra!*
2012-09-15

  Björn Donobauer
våra liv mäts inte i de stora framgångarna utan hur vi tog de stora förlusterna.. tar vi med oss goda minnen ur en sorg har vi skor stora nog att gå vidare i..

2012-09-11

    ordskalv
Mycket värme i dina rader, värme som jag tydligt känner.
2012-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten