Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömn

Kan vi inte bara sova en stund?
En mörk och mjuk sömn,
och andas lugnt och stilla.

Jag måste bara stanna tiden;
en rörelse med mina händer.
Släcka ljuset i mina ögon,
dämpa sångerna i mitt huvud.

Jag håller dig kvar
med spetsen av min nagel.
Och utanför finns ingenting.




Fri vers (Fri form) av Ailap VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-11 18:07



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Fint avslut.
2015-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Ailap VIP