Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vän

Min vän
stå inte där utanför
och låt det regna.

Kom in och värm dig
slut dig i min famn.
Kryp in i din kokong och väx

tills det är dags för dig att flyga.
Lämna ditt mörker
när dina kedjor blir svaga och du stark.

Och jag skall smeka ditt änglahår
mellan mina fingrar.
Låta mina läppar läka spåren
av att du varit trasig.

Min vän
stå inte där utanför
och låt det regna.




Övriga genrer av annasofia.
Läst 298 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-09-11 19:03



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar.
2012-11-20

    maija tuori

Kloka ord ..värmer ..
2012-09-29

    ej medlem längre
Fint!
2012-09-18

    ej medlem längre
Underbar dikt

som är fylld av kärlek och värme ..

Så vackert framförd ....
2012-09-14

  Freeman
Kan man läsa om och om igen...och känna sån glädje, över att det finns människor som du, på riktigt. <3
2012-09-11
  > Nästa text
< Föregående

annasofia.