Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När melankolin slår slint.



Ångesten ekar och melankolin slår slint
Melodin i mitt hjärta musiceras blint
Stråkarna skär i mina blödande sår
Känslor som skriker, lämnar frostiga spår
Hösten välkomnar mörkret, släcker ljuset mitt
Spöken förklädd i en känsla, har tänt mitt och ditt
Kanske är det hjärtat, som förtrollats av
Det som varit, det livet tog och gav
Med kyliga händer, omsluter jag själen min
Ställer mig på knä, ber; brinn snälla låga, brinn




Fri vers av Katharina BR
Läst 337 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-11 21:27



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare

Härligt flöde! Visste du förresten att det finns en skytteförening i stockholm som heter Katharina BR? De skjuter mitt i prick, precis som du med dina ord!
2012-12-18

  Annika Persson

jag går och går och går tills krampen
skuggan i ryggen släpper taget om strupen
och de stirrande ögonen, det är som om
jag ror i min eka på Seine, och någon
vill knuffa mig i floden, jag simmar
till flodstranden, under en bro, och
längtar efter en bulle, kaffe, inte vet jag,
och vet, att inte en enda skulle hjälpa
mig, här i livet får man klara sig själv.



2012-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Katharina BR
Katharina BR