Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min största rädsla

Min största rädsla är att du lämnar mig
att du lämnar mig innan jag ens har hunnit träffa dig

min största rädsla är att du tröttnar
att du tröttnar på att vänta på mig, trösta mig. älska mig

Min största rädsla är att du tröttnar innan vi ens mött
att jag suger din energi som en parasit och lämnar inget kvar för dig att älska mig med

Min största rädsla är att jag gör slut på dig

kanske är du redan tom




Fri vers av JennaPenna
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-11 23:36



Bookmark and Share


  Katharina BR
Åh, gillade denna.
Fanns en känsla och en mening som verkligen berörde mig.
2012-09-11
  > Nästa text
< Föregående

JennaPenna
JennaPenna