Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontroll

Kontroll
Kontroll?

Det är det jag saknar
Det jag tappat
Det som jag slitit så länge för att få

Helvete

Jag förlorar allt
Jag förlorar det så lätt
Jag har förlorat mig själv

Jag är borta
Kvarglömd

Vem vet när jag kommer tillbaka
OM jag kommer tillbaka

Jag saknar inte mig själv
Inte ett dugg

Men utan mig är jag ju ingen

När jag har mig själv
Så vill jag inte dö..

Jag vill bara inte leva




Fri vers av sönderklippt plast
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-12 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sönderklippt plast
sönderklippt plast