Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psykopaten del 3

En gång letade jag efter spöken
jag var rädd för allt.

Så träffade jag dig
och du lärde mig
vad rädsla är.




Fri vers av odyne
Läst 527 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-02-09 21:46



Bookmark and Share


  Smultris
WOW!!!!!!

Så jäkla skrämmande bra...
2006-06-30
  > Nästa text
< Föregående

odyne
odyne