Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk att få medhåll i Expressen!

Idag Expressens korsord får
alldeles rätt svar på fråga svår:
-Vad BRUKAR POET?
Och det lösaren vet:
-RIM! En tackpuss till lösaren går...


Bevis?
Se sidan 35 i Expressen
den 12 september 2012





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-12 19:43



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Har inte Expressen men litar på dig ord du fina och rimmande kvinna ;.)

/kram
2012-09-13

  Lars Hedlin
:) Se där!
2012-09-13

    ej medlem längre
Grattis!

(KALISPERA from Greece!)
2012-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt