Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stockholm.

på bussen till stockholm en dag nollnio
med espressofärgat Svinto till hår
och alabasterhy

ögonfransar som alltid varit legio
ung stark men samtidigt fragil
lena barnfötter mot ett golv i Täby

jag mötte dig där, på bussen nollnio
nollnio, året då allt tog sin början
sitt slut
sitt abstrakta beslut

och jag undrade om vi någonsin skulle ses igen

för jag minns att där på bussen nollnio
buss 890 mot stockholm nollnio

väcktes en
flamma
hopp

inom mig.




Fri vers (Fri form) av vindurinn
Läst 405 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-12 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vindurinn