Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ont

Jag gillar att ha brösthår. Förutom när de börjar brinna.
En rökares risk antar jag - om han dricker. Ont gör det.




Fri vers av Sebastian Noll
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-13 00:06



Bookmark and Share


  Engel
Oy vey!
2012-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian Noll
Sebastian Noll