Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omtalat äventyr!

En loppkung ifrån Högan Nord
hans skidstav mot norr den gick som smord
han stoppades upp
utav en enmanstrupp
som sa, vänd Vasa, din bana är gjord







Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 1177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-13 00:20



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Fint sagt om Gustav Vasa/kram
2012-09-13

  Lars Hedlin
Klar som färdigt!
2012-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt