Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek till droger



I de där mörka molnen

finns det inte förklaring

i hennes förtvivlan

hon känner sig övergiven

med sin sorg


SMÄRTSAM OCH MAKTLÖSHET


det gör ont i hennes hjärta

när hon ser på sin älskade son

OCH

kampen mot droger

hans kärlek till droger tagit en stor plats

hans rädsla, ångest och sårbarhet

är den stora motsåndskraften

i hans förnekande

hon är medberoende och kämpa

för att rädda och hjälpa honom

hon sjunker ner i den totala ensamheten

och gråter

skuld och skam

i hennes vandrande dagar


Nasrin, 13/09-2012





Fri vers av Nasrin
Läst 436 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-13 15:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark text som berör.
2014-04-20

  Linda CH VIP
Dina ord berör djupt.
2012-10-09

  Quasimodo
Stark och med mycket smärta, mina tankar till dig!!
2012-09-13

    Ken Cassel
Ja, så är det, Nasrin

Fråga bara min mamma, vad hon känner

för droger

Han har två söner som har levt rövare

på varsitt håll

Stackars min lilla mamma

Jag älskar henne så mycket, som har orkat med oss

igenom åren...

Mera kramar

Ken
2012-09-13

    ej medlem längre
en text som berör..
2012-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Nasrin
Nasrin