Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen är för i helvete inte så smal som du tror!!!

Men lägg av!, vill jag skrika åt dig.

Men det gör jag inte.

Istället biter jag ihop
kring ilskan
som hotar att bubbla upp

Jag säger inget,
jag biter ihop
men egentligen vill jag säga detta till dig:

Hela universum kretsar inte kring dig,
du måste lära dig att se saker också ur andras perspektiv!

Jag tycker synd om dig,
ibland får jag känslan av att du går på en smal spång
som vindlar sig fram
och runtomkring dig finns vida vyer

Men du försöker envist att gå rakt fram
fast det inte går
och du ser inget annat än dig själv
och spången framför dina fötter

Snälla rara,
världen är för i helvete inte så smal som du tror!




Fri vers (Fri form) av Lilla Bambun
Läst 337 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-13 23:10



Bookmark and Share


  erna frank
Du har en text som tydligt visar något alla kan känna igen sig i-- med
starka ord visar du på känslor, som vi alla har Bra
2012-10-13

  EmelyB
haha det börjar bli komiskt men du har återigen fångat min uppmärksammhet..
vissa människor gör allt för att slippa förstå, tyvärr kan man inte öppna ögonen åt dem,, jag känner igen frustrationen man vill ju att de ska se längre än näsan räket :)
2012-10-03

  Roses vs Dandelions
tycker om
känner igen
2012-10-01

  Johan Bergstjärna VIP
Mycket bra och väsentligt
2012-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Lilla Bambun
Lilla Bambun