Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stunden

Solljus glittrar mellan regntunga skyar
färgar molnkanten i guld
trädtoppar strålar av ljuset
bara för någon sekund

allt andas frid och stillhet
och man anar mästarens hand
guldgula löv släpper sitt fäste
och dansar en sista dans

i stillheten som råder
känns stunden så stor
jag känner i hjärtat
friden jag får

sakta vandrar jag hemåt
tänker på friden jag fått
och att jag fått upplevt

något stort

Skogsfen




Fri vers av Skogsfen.
Läst 281 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-14 08:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Finner ro och lugn i dina ord.
2012-09-14

    lumière noire
En behaglig känsla spreds inom mig nu. Tacksamheten över dessa stunder och hur sällan jag lägger märke till dem. Ändå dyker dem upp självmant när stressen legat på, och låter sinnet arbeta ner i varv. Magiskt.
2012-09-14

  Änglaögon
Fint ögonblick i naturens närhet, rofyllda rader.
2012-09-14

  Ljusletaren
Ser allt och känner igen allt detta fina och mäktiga.
Tack för din fina tolkning på denna magiska stund.
Vem vill tacka nej till detta ;.)
/kram
2012-09-14

    ej medlem längre
sällsam, och vacker text!
2012-09-14

  Palett
En fin stämning målar du fram här !
2012-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.