Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör mej illa



Jag är elak på folk så att dom ska avsky mej.

Och ibland plågar jag mej med minnen.

Jag förtjänar ingenting men vad beror det på?




Fri vers av Han som går långsamt i regnet
Läst 454 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-14 08:14



Bookmark and Share


  HelenaW
Ett hårt straff som delas ut av en själv. Att vara sin egen bödel gör det på sätt och vis enklare för man själv kan bestämma när bilan ska falla... Håller med.. Stark text..
2012-09-14

    Jane S VIP
Ja, vad beror det på att vissa människor inte tycker de är värda något bra?
Rädslor, rädslor rädslor kanske, vad vet jag...
Stark text där inte ett endaste litet tecken behöver läggas till.
2012-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Han som går långsamt i regnet