Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtid


Gråväderregn
värmefläktsurr -
hemmadag

kurande över datorn
tränger jag in i hösten




Bunden vers (Tanka) av vera gade VIP
Läst 456 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-14 10:15

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra dikt! Det är härligt att bara slappa när gråvädret slår till.
2012-09-14

    ej medlem längre
fin!...
2012-09-14
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP