Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hör till boken "Möten med Gänget"


VÄNNER

VÄNNER

Den Gamle Trädgårdsmästaren funderar:" När vi blir äldre får vi leva på minnena".
"Ho Ho" gnäggar Assistenten "det blir allt mager kost. Jag får gå här och plocka upp hågkomster och levererar kanske efter ett par dar- om de alls når sin destination"!
Han i Hög Hatt mumsar på sitt äpple:" Kan jag locka minnena ut från Poeterna, så har jag dom fast. Då blir det Djävulssopp och Poesisoppa"!
"Du gör så fanken heller!" utbrister fröken Rosenkvist." Där sjunger hela livet sin sång, visar sina bilder - där skall allt bevaras, allt vad vi njöt och led här i denna värld.Det allt avgörande är naturligtvis om vi har vänner - eller bara en endaste - att locka fram minnena tillsammans med. Här kunde du ju ställa upp, Skrävelmun!
Nåja , kanske Den Gamle var bättre val. Men vi kommer gärna -hela Gänget!"
Föreslår Den Magre: "Kanske jag måste hjälpa Den Gamle att röja upp lite med min lie? En hel del ogräs, synes det mig, har dykt upp." -
"Ja, städa du, men nätt och fint, nu väntar hösten."




Prosa av vera gade VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-14 12:45

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP