Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frånvaron av tystnad


De bemedlade söker

köpa sin tystnad

vi andra får

släcka ut ljuden

med andra ljud.

Jag förlitar mig på

naturens filter

fågelkvitter

vågor, vind och regn.

Hjärtslagen

stör mig inte.






Fri vers (Fri form) av tidensvans
Läst 399 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-27 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans