Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I valet, i kvalet...

En flicka från Heliofob
bläddrar igenom sin garderob
plagg i rader långa
inget tycks henne fånga...
bättre förr när det bara fanns en robe




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-14 18:12



Bookmark and Share


  Tarantaran
En kul historia, får mig att
känna mig litet...gammaldags ;)
2012-09-14

    ADI Nehlin
ha, ha ungefär så känner jag när jag tittar i min garderob..väl skaldat
2012-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt