Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sitter hos min vän Ludvig med titelns efternamn


Mörck

Jag såg värdet i svärtan på tärningens prickar
Där små stumma barn lekte
utanför gruset till en byggnad i brokiga dimensioner
Det speglades tydligt i mitt medvetande
som att lägga löst sammansatta tarotkort

Framför mina sinnen
Alla sex som förökat sig till flera tusen
lyssnandes på viskade sanningar
från historiens alla profeter
Där i gruset utanför i månljusets kyla
skrevs orden ner på asfalten

För att överleva måste du kanske välja att dö




Fri vers (Fri form) av Exi
Läst 258 gånger
Publicerad 2012-09-14 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Exi
Exi