Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kylskåpspoesi


Ett

Jag vill bli komplett
Du och jag är ett
Mitt skrev mot ditt
Känn oss sakna vikt




Fri vers av George
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-14 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

George
George