Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandringen

Ser stigen framför mina fötter
ser var jag ska gå
vet inte något om terrängen
vet bara att det är så
då ser jag ängeln vid min sida
hon manar mig att gå
frimodigt tar jag steget
och börjar vandra då

ängeln vid min sida följer sakta med
puffar mig i ryggen
när jag tvekar på något sätt
så har jag gått i många år
hon följer med mig än
vart hän min vandring tar mig
så förblir hon...min bästa vän

Skogsfen




Fri vers av Skogsfen.
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-15 14:26



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Och en sådan har var och en av oss alla.
Tack för din påminnelse om det!
Gillar din dikt/kram
2012-09-17

    ej medlem längre
En skyddsängels närvaro...underbart.
2012-09-15

  ResenärGenomLivet VIP
Skönt med hjälp på vandringen...
2012-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.