Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gott tips till bilägare...

En taxichaufför ifrån Rennes
sjunger alltid för bilen sin vän
kunderna klagar
ingen det behagar...
Men bilen! Han underhåller den!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-15 14:48



Bookmark and Share


  ULJO
Kanske något för blivande körkortstagare
2012-09-15

  Ingela Svenson VIP
Jättebra, men de vill till att man vet hur ortsnamnet uttalas, det blir ju rätt om man uttalar rätt!
2012-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt